هوای مشهد ناسالم برای گروه‌های حساس (۱۸ مهر ۱۴۰۴) آبیاری پایدار ۲۴۰ هکتار فضای سبز مشهد با بهره‌برداری از تصفیه‌خانه آزادی چندصدایی چطور سیمای شهر را تغییر می‌دهد؟ شهردار مشهدمقدس خبر داد: پیشرفت چشمگیر پروژه تقاطع غیرهمسطح شهید فهمیده یادی از «صادق رضازاده شفق» که چند اثر مهم درباره نادرشاه دارد | تاریخی که از مشهد نوشته شد گلایه ساکنان مهدی آباد مشهد از وجود انبار‌های ضایعاتی | زندگی در جوار انبار‌های ضایعاتی هوای مشهد در وضعیت «ناسالم» برای گروه‌های حساس (۱۷ مهر ۱۴۰۴) نایب‌رئیس شورای شهر مشهد: واسطه‌گری‌های ناسالم، گردشگری سلامت مشهد را زمین‌گیر کرد شهردار مشهد مقدس: فلسفه وجودی مشهد، بر محور ولایت و امامت است | گردشگری سلامت، نیازمند سامان‌دهی و مقابله با دلالی + فیلم رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: زائران مشهد باید تجربه‌ای فراتر از زیارت داشته باشند آیین رونمایی از اکوسیستم گردشگری «زیوان» شهرداری مشهد برگزار شد وزارت بهداشت در پی حذف هپاتیت C تا ۳ سال آینده والدِ آگاه، والدِ ناآگاه | باید و نباید‌های تربیت کودک از دو منظر روان‌شناختی و دینی مهاجرانی: نمایندگان حق دارند وزرا را استیضاح کنند، اما سیاسی‌کاری ممنوع اعلام نتایج دوره بدون آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد ویژه استعدادهای درخشان آمریکا مدعی شد یک سرکرده القاعده در سوریه به هلاکت رسیده است تدابیر مدیریت شهری مشهد برای آبیاری فضای سبز | تابستان داغ، مغلوب سرسبز‌ی شهر کیفیت هوای امروز مشهد همچنان «ناسالم برای افراد حساس» (۱۶ مهر ۱۴۰۴) آغاز اجرای قرارداد بازسازی ۱۷۸ دستگاه اتوبوس فرسوده در ناوگان اتوبوسرانی مشهد پلمب ۲ کافی‌شاپ متخلف در بولوار وکیل‌آباد مشهد (۱۵ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

ماندگاری پدیده گردوخاک و گردوغبار تا اواخر شب در مشهد | هوا در شرایط بسیار ناسالم قرار دارد (۲۰ شهریورماه ۱۴۰۲)

  • کد خبر: ۱۸۳۵۴۳
  • ۲۰ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۰:۳۲
ماندگاری پدیده گردوخاک و گردوغبار تا اواخر شب در مشهد | هوا در شرایط بسیار ناسالم قرار دارد (۲۰ شهریورماه ۱۴۰۲)
کارشناس مرکز پیش‌بینی هواشناسی خراسان رضوی ضمن اشاره به اینکه کیفیت هوای مشهد بسیار ناسالم است، گفت: امروز تا اواخر شب پدیده گردوخاک و گردوغبار در استان ماندگار است و هوا در شرایط ناسالم قرار دارد.
بیتا سخایی
خبرنگار بیتا سخایی

زهرا مبشری در گفتگو با خبرنگار شهرآرانیوز اظهار کرد: در حال حاضر شاهد پدیده گردوخاک و گردوغبار در سطح استان هستیم و در شهرستان‌های مشهد، قوچان، سرخس، سبزوار، تربت‌حیدریه، درگز، خاف، کلات نادری، تایباد با کاهش میدان دید و کیفیت هوا همراه است. گفتنی است؛ کمترین میدان دید از شهرستان‌های تایباد، درگز و مشهد گزارش شده است.

وی افزود: پیش‌بینی می‌شود که این پدیده امروز در استان ماندگار است و هوا در شرایط ناسالم خواهد بود. لازم به ذکر است که اواخر شب و فردا صبح به صورت تدریجی این پدیده از استان خارج می‌شود و تا اواخر وقت روز سه‌شنبه این پدیده به طور کلی از استان خارج می‌شود.

مبشری ادامه داد: همچنین امروز وزش باد افزایش می‌یابد و تا بعدازظهر امروز بارش‌های رگباری در نیمه شمالی ادامه دارد. کاهش دما در سطح استان آغاز شده است و هوای خنک تا دور روز آینده در سطح استان ماندگار است.

کاهش دما برای زائران پیاده مشکل ساز نیست 

به گفته وی، لازم به ذکر است که کاهش دما بیشتر در دمای روزانه رخ خواهد داد و کاهش دما در شب برای زائران پیاده مشکل ساز نخواد بود و هوای مطلوب و خوبی در شب‌ها خواهیم داشت.

کارشناس مرکز پیش‌بینی هواشناسی خراسان رضوی اضافه کرد: در ۲۴ ساعت گذشته فریمان با ١۴ درجه و شهرستان تایباد با دمای هوای ۴۴ درجه به ترتیب خنک‌ترین و گرمترین شهر‌های خراسان رضوی بوده‌اند. همچنین بیشترین شدت وزش باد از شهرستان سرخس با سرعت ٧۶ کیلومتر بر ساعت گزارش شده است. 

وی با اشاره به اینکه طی همین مدت کلانشهر مشهد نوسانات دمایی ٢٠ و ٣۵ درجه را به ثبت رسانده است، گفت: امروز دمای هوای این کلانشهر در گرم‌ترین ساعات به ٢۶ درجه و در خنک‌ترین ساعات به ١۴ درجه خواهد رسید. 

با توجه به گزارش پایش آلاینده‌های زیست محیطی مشهد مقدس شاخص کیفیت کنونی هوای مشهد با عدد ٢٧٢ در شرایط بسیار ناسالم قرار دارد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->